29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşku İle Kutlanmıştır.

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi olarak okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları gerçekleştirilmiştir. Okul Müdürü Mustafa Selçuk UĞUR´un açılış konuşmasından sonra , şiirler , gösteriler , okul korosu ile tüm öğrencilerimiz bir bayram havasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamıştır.

01.11.2018 548

Cumhuriyeti Türk milletine armağan etmişlerdir. Şehitlerimizin, gazilerimizin armağan ettikleri Cumhuriyet ile Türk milleti bağımsız, özgür ve güven içinde bir yaşama kavuşmuştur. Bu nedenle atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini çok iyi kavramak, Cumhuriyete ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak, onları korumak görevimizi hakkıyla yerine getirmek durumundayız. Türk milletinin en büyük bayramı kutlu olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize esenlikler ve şükranlarımızı sunarız.
Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Sözleriyle Cumhuriyetin değerini en güzel şekliyle vurgulayalım:
• Gelecek nesillerin Türkiye'de Cumhuriyetin ilanı günü, ona en merhametsizce hücum edenlerin başında, cumhuriyetçiyim iddiasında bulunanların yer aldığını görerek şaşıracaklarını asla farz etmeyiniz! Bilâkis, Türkiye'nin münevver ve cumhuriyetçi çocukları, böyle cumhuriyetçi geçinmiş olanların hakikî zihniyetlerini tahlil ve tespitte hiç de tereddüde düşmeyeceklerdir.

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun ...

20-04-202120-04-202120-04-202122-04-2021